Aku Yang Kau Sakiti Episod 9

#Akuyangkausakiti
Nantikan drama bersiri Aku Yang Kau Sakiti menampilkan gandingan Redza Rosli, Rita Nadira dan Zamarul Hisham akan disiarkan menerusi slot Samarinda, setiap hari Isnin hingga Khamis, pukul 10 malam di TV3. jam 10 malam.

Aku Yang Kau Sakiti
Episod: 20
Tarikh Tayangan: 1 Ogos 2023
Waktu Siaran: Isnin – Khams, 10:00 malam
Rangkaian: Samarinda TV3 / iQIYI
Penulis Skrip: Farhana Fauri
Pengarah: Riza Baharudin
Produksi: Saphire Screen Sdn Bhd

Sinopsis Aku Yang Kau Sakiti
Mengisahkan tentang seorang gadis bernama Amanda (Rita Nadira) iaitu seorang anak yatim piatu. Dia kemudiannya telah dijaga oleh Tuan Zaki (Zamarul Hisyam) iaitu bapa Bella (Fify Azmi). Tuan Zaki telah melayan Amanda seperti anaknya sendiri.

Apabila mereka mencecah 20 tahun, Amanda bekerja di syarikat Tuan Zaki sebagai pembantu Bella. Amanda cemburu dengan kehidupan Bella yang sempurna. Ternyata, Amanda menyimpan dendam terhadap keluarga Bella.

Dia mahu menggulingkan Tuan Zaki kerana ayahnya pernah bekerja dengannya dan apabila perniagaan Tuan Zaki hampir muflis, Tuan Zaki meminta ayah Amanda meminjam dari Ahlong, sehingga Ahlong mengejar dan membunuh ayahnya kerana tidak dapat melangsaikan hutang.

Namun, Rykal (Redza Rosli) yang menyayangi Amanda, sentiasa sabar memberi nasihat kepadanya membuatkan Amanda kesal. Dapatkah Amanda membalas dendam kesumat terhadap ayahnya kepada Tuan Zaki? Atau kehadiran Rykal bakal mengubah persepsi Amanda dan perasaan ini akan mekar menjadi cinta?

Comments are closed.